تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:53 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
مسئولان عراقی از مرگ طارق عزیز، معاون صدام خبر دادند

معاون استاندای ذی قار عراق از مرگ « طارق عزیز» وزیر خارجه و معاون صدام به علت سکته قلبی خبر داد.

خبرگزاری فارس: مسئولان عراقی از مرگ طارق عزیز، معاون صدام خبر دادند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، به نقل از پایگاه خبری السومریه نیوز، «عادل دخیل» معاون استانداری «ذی قار» از مرگ «طارق عزیز» 79 ساله، وزیر خارجه و معاون صدام، دیکتاتور معدوم عراق بر اثر سکته قلبی در زندان خبر داد.

بنا به گفته معاون استانداری « ذی قار» وی پس از حمله قلبی در زندان به بیمارستان منتقل شد و بعد از ظهر امروز (جمعه) فوت کرد.

طارق عزیز از سال‌های 1983- 1991 وزیر خارجه و از سال 1979- 2003 معاون صدام بود.

دادگاه عالی عراق در 4 آبان 1389، وی را به اتهام مشارکت در قتل‌عام شیعیان عراق در سال 1999 (1378) به مرگ محکوم کرده بود.

طارق عزیز با نام اصلی «میخائیل یوحنا»، تنها فرد مسیحی در کابینه صدام بود و در سال‌های جنگ تحمیلی و حمله صدام به کویت سمت وزیر خارجه عراق را بر عهده داشت.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
روسیه: غرب جریان‌سازی جدیدی را علیه مسکو آغاز کرده است

رئیس دومای روسیه در مطلبی در یکی از روزنامه‌های این کشور با اشاره به اتهام‌های غرب درباره تصاویر ماهواره‌ای که روسیه از هواپیمای سرنگون شده خطوط هوایی مالزی منتشر کرده نوشت که غرب جریان‌سازی جدیدی را علیه مسکو آغاز کرده است.

خبرگزاری فارس: روسیه: غرب جریان‌سازی جدیدی را علیه مسکو آغاز کرده است
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات روس می‌گویند غرب جریان‌سازی جدیدی را علیه این کشور آغاز کرده است.

«سرگئی ناریشکین» رئیس دومای روسیه امروز در مطلبی که روزنامه روسی «ایزوستیا» منتشر کرد، نوشت: «کاملا روشن است که در روزهای گذشته غرب جریان‌سازی خود را علیه روسیه شدت داده است و این کشور را به دستکاری در تصاویر ماهواره‌ای سرنگونی خطوط هواپیمای مالزی متهم کرده است. این جریان‌سازی همچنین به نظامیان روسی که گفته می‌شود در شرق اوکراین می‌جنگند، علاقمندی ما در تقابل با غرب و دیگر موارد مربوط می‌شود.»

ناریشکین دولت‌های غربی را متهم کرد که از اظهارات برخی افراد کمتر شناخته شده در حوزه بالتیک استفاده می‌کنند تا اروپایی‌ها را از روسیه بترسانند.

این مقام روسی در بخش دیگری از این مطلب نوشته است: «در این اقدام برای بدنام کردن روسیه در جهان، آمریکا عملکرد خود را متوجه سیاستمداران اروپایی کرده است که در 6 ماه گذشته سفر خود را به روسیه لغو کرده‌اند. این افراد در آخرین لحظات قبل از سفر با تلفنی از واشنگتن برنامه سفر خود را تغییر داده‌اند.»

وی گفت که شخصا انواع توضیح‌ها را از این افراد دریافت کرده است.

رئیس مجلس دومای روسیه همچنین نوشت که باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا تلاش می‌کند تا طیف وسیعی از توافق‌های اقتصادی را پیش از پایان دوران ریاست‌جمهوری خود با اروپا نهایی کند تا به این وسیله در برابر روسیه بایستد و به این کشور برچسب غیرمتمدن بودن بزند.

اتحادیه اروپا و آمریکا در پی شدت گرفتن تنش با روسیه بر سر بحران اوکراین تحریم‌های اقتصادی علیه این کشور وضع کردند. در آخرین اقدام ضد روسی، آمریکا در مارس 2015 تحریم‌های جدیدی را علیه این کشور اعمال کرد.

انتهای‌پیام/ق


ادامه مطلب
نظرات 0
تل‌آویو: ایرانی‌ها نمی‌خواهند در ضرب‌الاجل ۳۰ ژوئن توافق کنند

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی که از طرف نخست‌وزیر این رژیم مأمور پیگیری پرونده مذاکرات هسته‌ای ایران شده ادعا می‌کند تهران نمی‌خواهد در ضرب‌الاجل ۳۰ ژوئن به توافق هسته‌ای با گروه ۱+۵ دست پیدا نکند.

خبرگزاری فارس: تل‌آویو: ایرانی‌ها نمی‌خواهند در ضرب‌الاجل ۳۰ ژوئن توافق کنند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «یوال اشتاینیتز»، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی که از سوی «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم مأمور پیگیری پرونده هسته‌ای ایران شده مدعی شده ایرانی‌ها در حال استفاده از تاکتیک‌های تأخیری هستند و نمی‌خواهند در مهلت تعیین شده 30 ژوئن (9 تیرماه) توافق کنند.

«اشتاینیتز» که برای گفت‌وگو با مقامات ارشد دولت «باراک اوباما»، رئیس‌جمهوری آمریکا به این کشور سفر کرده در گفت‌وگو با «پالیتیکو» گفت: «ایرانی‌ها دارند از تاکتیک‌های تأخیری استفاده می‌کنند. به نظر می‌رسد آنها می‌خواهند بدون توافق به ضرب‌الاجل نزدیک شوند.»

این مقام صهیونیست افزود: «اگر این اتفاق بیفتد، زمان کافی برای بستن تمامی راه‌های فرار و تبیین تمامی جزئیات وجود نخواهد داشت و این به نفع ایرانی‌ها خواهد بود.»

یک مقام ارشد آمریکایی با یادآوری اینکه ضرب‌الاجل توافق دو طرف تا ۳۰ مارس بوده اما این گفت‌وگوها تا ۲ آوریل طور کشیده است گفت: «دولت آمریکا نسبت به ایرانی که از لحاظ اقتصادی در مخمصه است برای رسیدن به توافق عجله بیشتری دارد.»

هیأت‌های دیپلماتیک ایران و کشورهای موسوم به گروه 1+5 پنجشنبه (13 فروردین ماه) اعلام کردند به تفاهمی بر سر چارچوب توافق نهایی رسیده‌اند که قرار است زیربنای ادامه رایزنی‌ها تا ضرب‌الاجل خودخوانده 30 ژوئن (9 تیرماه) باشد.

بیانیه مشترکی که «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران و «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در لوزان قرائت کردند به مشخص کردن رئوس چارچوبی می‌پردازد که طرفین برای توافق نهایی به آن رسیده‌اند.

علاوه بر این، ایران و آمریکا همزمان سندهای جداگانه و متفاوتی منتشر کرده‌اند که به شرح جزئیاتی از مفاد مورد توافق طرفین می‌پردازد. محمد جواد ظریف سند طرف آمریکایی (فکت‌شیت) را رد کرده و آن را تلاش طرف آمریکایی برای مصادره به مطلوب تفاهم یاد شده خوانده است.

انتهای پیام/ ا.


ادامه مطلب
نظرات 0
رویترز: آمریکا برای نجات عراق باید با ایران همکاری کند

یک خبرگزاری انگلیسی با توجه به ناکارآمدی راهبرد دولت آمریکا در شکست داعش از این کشور خواسته برای نجات عراق با ایران همکاری کند.

خبرگزاری فارس: رویترز: آمریکا برای نجات عراق باید با ایران همکاری کند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک خبرگزاری انگلیسی روز جمعه در یادداشتی در با اشاره به ناکارآمد بودن راهبردهای دولت آمریکا در مبارزه با داعش از دولت این کشور خواسته از نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران کمک بگیرد.

رویترز نوشت: «موفقیت‌های اخیر داعش در عراق کارآمدی راهبرد دولت اوباما برای ناتوان کردن و در نهایت شکست داعش را زیر سوال برده‌اند.»

این رسانه، با اشاره به اینکه اوباما تا کنون استفاده از نیروهای زمینی را رد و بر لزوم استفاده از حملات هوایی و تسلیح برخی عناصر تأکید کرده است، می‌نویسد این راهبرد نتایج متناقضی به همراه داشته است. 

رویترز در ادمه نوشت: «چیزی که آشکار شده این است که دولت اوباما برای غلبه بر داعش باید با برخی از گروه‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همکاری کند.»

رویترز با طرح این ادعا که در حال حاضر گفت‌وگوهایی غیرمستقیم از کانال نیروهای کرد و دولت مرکزی بغداد با ایرانی‌ها انجام شده می‌نویسد این گفت‌وگوها «غیرموثر» بوده‌اند و اوضاع میدانی در عراق ایجاب می‌کند که دو طرف با یکدیگر گفت‌وگو داشته باشند.

انتهای پیام/ ا.


ادامه مطلب
نظرات 0
واشنگتن: ایران باید ذخائر اورانیوم خود را تا ۳۰ ژوئن کاهش دهد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روزانه گفت که ایران باید ذخائر اورانیوم خود را تا ۳۰ ژوئن که ضرب‌الاجل مذاکرات هسته‌ای است، کاهش دهد.

خبرگزاری فارس: واشنگتن: ایران باید ذخائر اورانیوم خود را تا ۳۰ ژوئن کاهش دهد
 

به گزارش گروه مانیتورینگ خبرگزاری فارس، «ماری هارف»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روزانه در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ اظهارنظر کرد.

خانم«هارف» در این جلسه که بخش اعظم آن به گزارش چند روز پیش روزنامه نیویورک‌تایمز درباره افزایش ذخائر اورانیوم ایران اختصاص داشت بار دیگر بر پایبندی ایران به تعهداتش تحت تواق موقت ژنو تأکید کرد و در پاسخ به این سوال که چرا ذخائر اورنیوم ایران در نقطه زمانی مورد اشاره نیویورک‌تایمز بالاتر از حد لازم بوده گفت که ایران باید ذخائر اورانیوم خود را کاهش دهد. 

روزنامه نیویورک تایمز روز سه‌شنبه مدعی شده بود یک ماه مانده به پایان مهلت مذاکرات اتمی ایران با ۱+۵ برای دستیابی به توافق نهایی هسته‌ای، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش داده‌اند که میزان ذخیره اورانیوم ۵ درصد غنی شده ایران، طی ۱۸ ماه اجرای توافق موقت اتمی، حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است، این در حالی است که باید این فعالیت تهران در این دوره تعلیق می‌شد.

این گزارش بر اساس تحلیلی از گزارش فصلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر می‌شد که پایبندی کامل ایران به مفاد توافقنامه موقت ژنو را تأیید کرده است.

«ماری هارف» در روزهای گذشته هم گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز را غیردقیق خوانده بود و گفته بود میزان ذخائر اورانیوم ایران مطابق مفاد توافقنامه موقت ژنو می‌تواند نوسان داشته باشد، اما آنها باید در موعدهای تعیین شده میزان ذخائر خود را به رقم‌های لازم کاهش دهند.

انتهای پیام/ ا.


ادامه مطلب
نظرات 0
گاردین جزئیات جدیدی از طرح موساد برای ترور امام خمینی منتشر کرد

روزنامه انگلیسی گاردین جزئیات جدیدی از طرح موساد برای ترور امام خمینی به درخواست شاپور بختیار منتشر کرد.

خبرگزاری فارس: گاردین جزئیات جدیدی از طرح موساد برای ترور امام خمینی منتشر کرد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه انگلیسی گاردین جزئیات جدیدی از طرح موساد برای ترور امام خمینی، رهبر انقلاب اسلامی ایران به درخواست شاپور بختیار، نخست‌وزیر وقت شاه مخلوع ایران منتشر کرد.

پیش از این در 25 اردیبهشت‌ماه گزارش شده بود یکی از مأموران سابق دستگاه امنیتی اسرائیل در مرکز مطالعات امنیتی تل‌آویو فاش کرده که شاپو بختیار، درخواست ترور امام خمینی را با موساد طرح کرده بود. (جزئیات بیشتر)

پایگاه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در آن زمان گزارش داد «یوسی آلفر» در نشستی که در این مرکز بوده، مدعی شده که بختیار در ژانویه 1979 (دی و بهمن 1357) از مأموران موساد که در تهران مستقر بوده‌اند، درخواست کرده که امام خمینی را به قتل برسانند.

گاردین در گزارش روز جمعه خود می‌نویسد «یوسی آلفر» بیست و سه سال بعد از ترک موساد ساعت چهار صبح با یادآوری یک خاطره از خواب برمی‌خیزد: اگر موساد با این درخواست در سال ۱۹۷۹ برای ترور آیت‌الله خمینی در پاریس موافقت کرده بود چه اتفاقی رخ می‌داد؟

آلفر اخیراً در مصاحبه‌ای گفت: «پاسخ به این سوال دشوار است. اما محوریت رهبران خیلی کاریزماتیک و به تبع، پیامدهای ناشی از حذف ناگهانی آنها چیزی است که حتما به دلیل نیاز دارد. (این کار را بدون دلیل نمی‌توان انجام داد).»

گاردین در ادامه این گزارش، به شرح جزئیات بیشتر این ماجرا بر اساس کتابی با عنوان «اسرائیل در جستجوی متحدان خاورمیانه»نوشته «یوسی آلفر» می‌پردازد. آنچه در زیر می‌آید جزئیاتی است که گاردین از کتاب آلفر نقل کرده و البته در مواردی توضیحاتی هم به آن افزوده است.

«ییتزاک هوفی»، رئیس وقت موساد در آن زمان «آلفر» را به همراه «الیزار شافیر» که نماینده موساد در تهران بود احضار کرده و درخواست شاپور بختیار برای ترور آیت‌الله خمینی را با آنها در میان می‌گذارد.

پاسخ «شافیر» به این درخواست منفی بود: «اگر (امام) خمینی به ایران بازگردد ارتش و پلیس امنیت شاه، ساواک، از او محافظت خواهند کرد.» «آلفر» نفس عمیقی کشید و گفت: «ما درباره اینکه (آیت‌خمینی) حامی چه ایده‌ای است چیزی نمی‌دانیم تا در این باره خطر کنیم.»

گاردین می‌نویسد ضعف اطلاعاتی درباره آیت‌الله خمینی، تنها درباره موساد صادق نبود چرا که آمریکا، انگلیس و خود ساواک هم به همین نقص مبتلا بودند. اگر آلفر همان چیزهایی که امروز میداند را می‌دانست، چه پیشنهادی مطرح می‌کرد؟

آلفر می‌گوید: «اگر این گفت‌وگو چند ماه بعدتر انجام می‌شد می‌گفتم این کار ارزش خطر کردن دارد. نمی‌گویم که اگر من نظر متفاوتی ابراز می‌کردم رئیس موساد تصمیم متفاوتی اتخاذ می‌کرد اما این اتفاق همیشه در ذهن من است.»

او ادامه دهد: «آنها (ایرانی‌ها) ابایی از ابراز طرح‌هایشان برای صادر کردن انقلابشان نداشتند. بختیار همه اینها را می‌دانست، اما ما نه بختیار را می‌شناختیم و نه روحانیون را. پیام را درست درک نکردیم.»

کتاب «آلفر» که مبتنی بر تجربه و مصاحبه است به تحقیق درباب یک «دکترین حاشیه‌ای» می‌پردازد که در سالهای ۱۹۵۷ و ۱۹۵۸ در دفتر «بن گوریون»، نخست‌وزیر وقت اسرائیل طراحی شده بود و بر اساس آن اسرائیل به دنبال یافتن متحدانی در برابر یک محور عربی متخاصم به رهبری مصرِ زمان «جمال عبدالناصر» بود.

«آلفر» در شرح این دکترین می‌نویسد: «موساد تحت نظر نخست‌وزیر قرار دارد اینکه نخست‌وزیر این وظیفه (یافتن متحدان جدید در خاورمیانه) را به موساد محول کرده بود، اتفاق غرمتعارفی محسوب نمی‌شد و او قصد تضعیف وزارت خارجه را نداشت، روابطی مخفیانه در کار بودند و عمل در این شرایط، وظیفه موساد است که به نخست‌وزیر  گزارش می‌دهد.»

وظیفه موساد، به نوشته گاردین، هم جلب رضایت کشورها بود و هم اقلیت‌های قومی یا مدهبی داخل آنها. این وظیفه در کشورهایی مانند اتیوپی، سودان، مراکش و یونان و همچنین در میان اقلیت‌های لبنان، کردهای عراق و اقلیت‌های جنوب سودان به اجر در می‌آمد.

«آلفر» خودش برای آموزش مبارزان کرد جهت مبارزه با عراق زمان صدام حسین به این کشور سفر کرده بود.

مهم‌ترین ما حصل تلاش اسرائیل برای یافتن متحدانی در خاورمیانه، اتحاد اطلاعاتی با کشورهای ترکیه و ایران از اواخر دهه ۱۹۵۰ بود. درباره ایران، این اتحاد تا انقلاب اسلامی طول کشید و درباره ترکیه تا زمانی که رجب طیب اردوغان بعد از حمله به کشتی کمک‌رسان کشورش به غزه از اسرائیل فاصله گرفت.

گاردین در پایان این گزارش می‌نویسد: «شاید همه چیز می‌توانست متفاوت باشد. شافیر، نماینده سابق موساد در تهران و آلفر امروز در تل‌آویو نزدیک هم زندگی می‌کنند. آلفر می‌گوید، "ما همدیگر را در استخر می‌بینیم و بله! صحبت هم می‌کنیم."»

انتهای پیام/ ا.


ادامه مطلب
نظرات 0
کاخ سفید: مذاکرات هسته‌ای ممکن است تا چند روز بعد از ضرب‌الاجل ادامه داشته باشند

سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری روزانه در پاسخ به سوالی درباره احتمال تغییر ضرب‌الاجل مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ گفت رایزنی‌ها ممکن است به چند روز بعد از مهلت تعیین‌شده کشیده شوند.

خبرگزاری فارس: کاخ سفید: مذاکرات هسته‌ای ممکن است تا چند روز بعد از ضرب‌الاجل ادامه داشته باشند
 

به گزارش گروه مانیتورینگ خبرگزاری فارس، «جاش ارنست»، سخنگوی کاخ سفید روز جمعه در کنفرانس خبری روزانه در پاسخ به سوالی درباره احتمال تغییر ضرب‌الاجل ۳۰ ژوئن برای مذاکرات هسته‌ای گفت ممکن است رایزنی‌ها برای تدوین سند برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تا چند روز بعد ادامه یابند و به روزهای ابتدایی ماه جولای کشیده شوند.

«ارنست» گفت: «ضرب‌الاجل ۳۰ ژوئن، قاطع و مستحکم است اما مذاکرات ممکن است تا دو روز بعد از جولای ادامه پیدا کنند.»

رایزنی‌های هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ برای دست‌یابی به چارچوب تفاهم لوزان در اسفندماه و فروردین‌ماه قرار بود ۳۰ ماه مه به پایان برسد، اما در نهایت تا روز ۲ آوریل (۱۳ فروردین) ادامه یافت.

هیأت‌های دیپلماتیک ایران و کشورهای موسوم به گروه 1+5 پنجشنبه (13 فروردین ماه) اعلام کردند به تفاهمی بر سر چارچوب توافق نهایی رسیده‌اند که قرار است زیربنای ادامه رایزنی‌ها تا ضرب‌الاجل خودخوانده 30 ژوئن (11 تیرماه) باشد.

بیانیه مشترکی که آقای «محمدجواد ظریف»، وزیر خارجه ایران و خانم «فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در لوزان قرائت کردند به مشخص کردن رئوس چارچوبی می‌پردازد که طرفین برای توافق نهایی به آن رسیده‌اند.

علاوه بر این، ایران و آمریکا همزمان سندهای جداگانه و متفاوتی منتشر کرده‌اند که به شرح جزئیاتی از مفاد مورد توافق طرفین می‌پردازد. محمد جواد ظریف سند طرف آمریکایی (فکت‌شیت) را رد کرده و آن را تلاش طرف آمریکایی برای مصادره به مطلوب تفاهم یاد شده خوانده است.

انتهای پیام/ ا.


ادامه مطلب
نظرات 0
درخواست وزارت خارجه سوریه از سازمان ملل و شورای امنیت برای مقابله با تحرکات ترکیه

وزارت خارجه سوریه در نامه‌ای با دبیر کل سازمان ملل و رئیس دوره‌ای شورای امنیت، خواستار مقابله با قاچاق سلاح ار سوی ترکیه به سوریه شد.

خبرگزاری فارس: درخواست وزارت خارجه سوریه از سازمان ملل و شورای امنیت برای مقابله با تحرکات ترکیه
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، به نقل از پایگاه خبری العهد، وزارت خارجه سوریه در نامه‌ای به «بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت، با اشاره به افشای قاچاق سلاح از ترکیه به سوریه توسط روزنامه «جمهوریت» ترکیه، نوشت: دولت جمهوری عربی سوریه از ابتدای شروع بحران، سعی داشته تا به دبیر کل و ریاست شورای امنیت با استفاده از اسناد موثق، نقش مداخله‌گرانه و تخریبی و رفتارهای عداوت آمیز ترکیه از طریق حمایت مستقیم و غیر مستقیم از تروریسم را اثبات کند.

دولت سوریه در این نامه از سازمان ملل و شورای امنیت خواسته است تا حکومت ترکیه را از ادامه حمایت از تروریسم و تجاوز به تمامیت ارضی سوریه باز دارد.

روزنامه جمهوریت ترکیه در فوریه گذشته از قاچاق سلاح و مهمات به بهانه ارسال کمک‌های دارویی و غذایی ترکیه به سوریه پرده برداشت و هفته گذشته نیز اسناد و تصاویر مربوط به این مسأله را منتشر کرد که این موضوع موجب بحران سیاسی برای دولت آنکارا شده است و اردوغان روزنامه‌نگاران را به حمایت از تروریسم متهم کرده است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
رایزنی تلفنی نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور یمن با معاون وزیر خارجه ایران

 

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد در امور یمن، با معاون وزیر خارجه ایران به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

نماینده دبیرکل در این رایزنی تلفنی گفت: قرار است گفتگوهای گروه های یمنی ٢٤ خرداد در ژنو برگزار شود.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:42 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ضرورت حل مشکل آب شرب نطنز

امام جمعه نطنز گفت: مردم شهر نطنز با مشکل کم‌آبی مواجه هستند و مسئولان باید برای حل مشکل آب چاره‌اندیشی کنند.

خبرگزاری فارس: ضرورت حل مشکل آب شرب نطنز
 

به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز، حجت‌الاسلام روح‌الله امینی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر اظهار کرد: باید از مردم قدرشناس و ولایتی شهرستان نطنز تشکر کرد که امسال برنامه‌های ارتحال امام بزرگوار را باشکوه برگزار کردند و دیروز نیز مردم این شهرستان همایش بزرگ رهروان خمینی، میثاق با ولایت را در نطنز به شکوه خاصی برگزار کردند.

وی افزود: امام خمینی (ره) دارای یک شخصیت چندبعدی بودند و در هر یک از ابعاد شخصیتی خود به خودآگاهی کاملی از وظایف و چشم‌اندازهایی که خداوند برای آن در نظر گرفته بود، رسیده بودند و باید عرض کنیم که امام برای همیشه تاریخ زنده است و یک سری نباید بگویند که امام یک شخصیت تاریخی بود و مکتب امام تا قیامت زنده و جاوید است.

خطیب جمعه نطنز تصریح کرد: خوشبختانه باوجود گذشت بیش از 30 سال از انقلاب، بیش از 30 انتخابات در سطح کشور برگزارشده که همه انتخابات سالم و باشکوه برگزار شد و مردم ایران در اسفند ماه سال جاری با شرکت همه‌جانبه در انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی نیز برگ زرینی در افتخارات نظام ثبت خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین مطالبه مردم شهرستان نطنز بحث کمبود آب شرب در برخی از ایام و فصول است که بعضاً در برخی از ساعات روز آب برخی منطقه‌ها قطع می‌شود و در اوج گرما، مردم با بی‌آبی مواجه می‌شوند.

امینی اضافه کرد: از نماینده محترم شهرستان درخواست داریم با تشکیل جلسه با استاندار اصفهان در مورد بحران کم‌آبی در نطنز جلسه فوق‌العاده‌ای تشکیل شود تا این مشکل در آستانه فصل گرما رفع شود.

انتهای پیام/63025/ی20/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 >